Με τον Φουρθιώτη η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό της (pic)

Gazzetta team
Με τον Φουρθιώτη η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό της (pic)
Να… διαψεύσει την διάψευση που είχε βγάλει η ίδια για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία.

Η υπόθεση με την φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη εξελίχθηκε σε φιάσκο για την Ελληνική Αστυνομία και έδωσε ακόμα ένα γερό πλήγμα στην αξιοπιστία της.

Πριν καλά καλά ξεχαστούν τα γεγονότα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης που αλλιώς τα παρουσίαζε αρχικά η ΕΛ.ΑΣ και διαφορετικά αποδείχθηκε πως είχαν γίνει χάρη στα social media, ήρθε και η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, όταν άρχισαν να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το δυναμικό της αστυνομίας που είχε διατεθεί για την φύλαξή του, από την ΓΑΔΑ βγήκε ανακοίνωση διάψευσης.

Μπορεί να μην ανέφερε το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά ουσιαστικά τον φωτογράφιζε, καθώς δεν υπήρχε ανάλογη περίπτωση που να απασχολούσε την επικαιρότητα εκείνες τις μέρες.

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά, είχαμε την διάψευση της διάψευσης.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ενημέρωνε πως «με παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη. Mετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη».

Κοινώς, η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε μέσα σε μία εβδομάδα να διαψεύσει τον εαυτό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ