Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της, άλλαξε η ζωή της»

Gazzetta team
Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της, άλλαξε η ζωή της»
Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η Έλενα Παπαρίζου κατήγγειλε πως στα παιδικά της χρόνια, κάποιος βίασε την κολλητή της φίλη όταν εκείνη ήταν 13 ετών.

Για τον βιασμό της μόλις 13 χρονών κολλητής όταν πήγαινε στο σχολείο μίλησε η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τη χιονοστιβάδα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση και λεκτική/ ψυχολογική βία στο χώρο του θεάματος.

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ' Δημοτικού, κάποιος βίασε τη 13χρονη κολλητή μου, ήταν τότε λίγο μεγαλύτερη από εμένα εκείνη. Από τότε άλλαξε η ζωή της. Φαντάσου, μιλάμε για ένα κορίτσι 13 ετών» είπε η Έλενα Παπαρίζου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η ίδια δεν έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποιητικής συμπεριφοράς στο χώρο εργασίας. «Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο, αλλά ήταν κακή η στιγμή. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν» είπε η τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία που, όπως είπε, ήταν γλυκά με κάποιες δυσκολίες.

«Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο Παναγιωτίδη και τους Αντίκ, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω» ανέφερε.

«Ένα διάστημα που διάβαζα όσα έγραφαν για μένα γινόμουν χάλια. Και είπα δε θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου» είπε για τα αρνητικά δημοσιεύματα που έφταναν στην αντίληψή της.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για το σύζυγό της, Αντρέα. «Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή: Reader.gr