«Άλλες τρεις υποθέσεις που δεν έχουν παραγραφεί για τον γνωστό σκηνοθέτη» (vid)

Gazzetta team
Η δικηγόρος του Βασίλη που ήταν ο πρώτος που μήνυσε τον γνωστό σκηνοθέτη αποκάλυψε πως υπάρχουν άλλες τρεις υπόθεσης.

Φαίνεται πως έχει ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου για τον γνωστό σκηνοθέτη και τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του. Η αρχή έγινε από τον Βασίλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση εις βάρος του και το βράδυ της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες της περιπέτειάς του.

Η δικηγόρος του, Μαρία Κουρτέση, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open αναφέρθηκε στην περίπτωση αυτή, λέγοντας: «Ο Βασίλης ήρθε στο γραφείο μου 4 μέρες πριν καταθέσουμε τη μήνυση. Ποτέ δεν ξέχασε το βιασμό του. Με προβληματίζει ότι υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις που δεν έχουν πάει στον εισαγγεελέα», ζητώντας παράλληλα από όποιον άλλον έχει υποστεί ανάλογη συμπεριφορά να βγει και να την καταγγείλει.

Σε ερώτηση αν έχει ενημερωθεί ο κατηγορούμενος για το περιεχόμενο της μήνυσης, είπε: «Η οποιαδήοτε μήνυση πρέπει να την πάρει πρώτα ο εισαγγελέας, έχει μια διαδικασία. Θα φτάσει στα χέρια του αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταρκτικής. Πριν κληθεί ο μηνυόμενος πρέπει να έχει τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας».

Μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το όλο περιστατικό, λέγοντας: «Δεν είναι υγιές να έχει ένα 15χρονο σχέση με έναν 31χρονο. Εκεί μπαίνει ο νόμος. Δεν πηγαίνει ένας υγιής άνθρωπος να κάνει σχέση με έναν 15χρονο! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!».

Τέλος, αποκάλυψε πως στο γραφείο της έχουν υπάρξει άλλες τρεις περιπτώσεις που δεν έχουν παραγραφεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ