Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ειναι τεστ για την Πρωτοχρονιά: Ανοιχτή η απαγόρευση των 9 ατόμων (vid)

Gazzetta team
Το σχέδιο της αστυνομίας για τους ελέγχους τα Χριστούγεννα και το ενδεχόμενο να απαγορευτούν τα 9 άτομα για την Πρωτοχρονιά.

Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα αποτελούν κάτι σαν... κριτήριο για το τί θα ισχύσει με τα αντίστοιχα της πρωτοχρονιάς. Αυτό ουσιαστικά ειπώθηκε από τον Στέλιο Πέτσας στην χθεσινή του ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου, αυτό επανέλαβε και σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, αυτό βγαίνει και από την κυβέρνηση...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται προς τα συγγενικά ή φιλικά σπίτια, έχοντας στείλει SMS με τον αριθμό 6.

Ωστόσο ζήτησε να υπάρχει ένα μέτρο και οι συναντήσεις να είναι με περιορισμένα άτομα, τα οποία γνωρίζουμε.

Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε πως αν διαπιστωθεί πως η κατάσταση ξέφυγε, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρθούν αυστηρότερα μέτρα.

Ποια θα είναι αυτά; Όπως ειπώθηκε στο Mega χθες το βράδυ, η κυβέρνηση θα απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις μέχρι και 9 ατόμων που ισχύει σήμερα.

Παράλληλα ειπώθηκε πως τις μέρες εκείνες, ειδικά τις βραδινές ώρες, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα είναι στους δρόμους θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρές και θα ελέγχουν όποιο όχημα βρουν στον δρόμο μετά τις 22:15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ