Η απάντηση Σρόιτερ για το «κόψιμο» της εκπομπής με τον Πετράκο: «Αυτό με συμβούλευσαν, αυτό έκανα» (vid)

Gazzetta team
Η απάντηση Σρόιτερ για το «κόψιμο» της εκπομπής με τον Πετράκο: «Αυτό με συμβούλευσαν, αυτό έκανα» (vid)
Ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε στην εκπομπή «Tik Talk» για τους αρνητές του κορονοϊού και τις θεωρίες συνωμοσίας που δεν έπαιξε ποτέ.

Στην εκπομπή αυτή που δεν βγήκε στον "αέρα", καλεσμένος ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, οι θέσεις του τότε για τον κορονοϊό είχαν προκάλεσαν «ντόρο» και αντιδράσεις.

Ο Αντώνης Σρόιτερ με τα κρούσματα να ανεβαίνουν συνεχώς αποφάσισε να μην παίξει την εκπομπή που είχε μαγνητοσκοπηθεί.

Ο καιρός πέρασε και χθες Πέμπτη καλεσμένος του ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος του είπε: «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο».

Τότε ο Αντώνης Σρόιτερ του απάντησε: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ