Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου: Τα social media γίνονται μωβ!

Gazzetta team
Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου: Τα social media γίνονται μωβ!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας «GO Day» (20/09), ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι και η ομάδα του, «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι. Ασθενείς με Γυναικολογικό Καρκίνο, θέλουν να ζωγραφίσουν τα social media μωβ!

Είναι ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τους γυναικολογικούς καρκίνους, αλλά και την ενημέρωση της για τους τρόπους πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης τους, αν κάτι προκύψει.

Σκοπός είναι να ωθήσει τις γυναίκες να μην αμελούν τον τακτικό ετήσιο έλεγχο τους, να ακούν και να εμπιστεύονται τα μηνύματα που τους στέλνει το σώμα τους και να μην φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα που έχουν να κάνουν με την φύση τους.

Σε συνέχεια της περσινής συνεργασίας με το τουρνουά Μπάσκετ και το σλόγκαν «Βάλε ένα καλάθι για την γυναίκα της ζωής σου», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι και η ομάδα του, «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι. Ασθενείς με Γυναικολογικό Καρκίνο, προσκαλούν τον καθένα να δείξει την υποστήριξή του, φορώντας κάτι μωβ (από κραγιό, βάψιμο νυχιών, ρούχα, κλπ), να τραβήξει μια φωτογραφία και την την μοιραστεί στα social media στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τίτλος; 20 Σεπτεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου - «Εσύ έκλεισες το ραντεβού σου με τον γυναικολόγο σου;», χρησιμοποιώντας τα hashtags #GoForPurple #WorldGODay #GoErifyle, #GoKefi #GoForCheckup #GoFor #GoDay και αναφέροντας τις σελίδες @WorldGoDAy @Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. @Εριφύλη

Ο Σύλλογος αναφέρει: «Θα βοηθήσετε η φωνή μας να πάει μακριά! Μια απλή μωβ καρδιά είναι επίσης αρκετή! Ή η μπλούζα σας από πέρυσι!

Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε τις πληροφορίες που ανεβάζουμε στα
https://www.facebook.com/Erifyle
https://www.facebook.com/GODayGreece
https://www.instagram.com/erifyle_gyncancergr/?hl=el
».

Αύριο είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου. Προετοιμαστείτε να χρωματίσουμε τα social media μωβ! Δείξτε την...

Δημοσιεύτηκε από Εριφύλη στις Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020