«Αφιερωμένο στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων»: Η συγκινητική φωτογραφία του διευθυντή της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ (pic)

Gazzetta team
Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, αφιερωμένη, όπως έγραψε, στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων.

Μια συγκινητική φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται δύο μέλη του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς και ένας ασθενής, εντός της ΜΕΘ.

Πρόκειται, όπως περιγράφει ο ίδιος, για τη στιγμή που ανακοινώνεται στον ασθενή, ο οποίος έχει νοσήσει από κορονοϊό, πως, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ, θα μεταφερθεί στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κορονοϊού (ΜΑΚ) του νοσοκομείου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτησή του, η χαρά και η αισιοδοξία, τόσο του προσωπικού του νοσοκομείου όσο και του ίδιου του ασθενή, δεν κρύβονται!

Η φωτογραφία, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος, είναι αφιερωμένη στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων...

Αναφέρει συγκεκριμένα στο ποστάρισμά του: «Αφιερωμένο στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων. Είναι η στιγμή που ανακοινώνουμε σε σχετικά νέο ασθενή με COVID-19 μετά από 7 δύσκολες μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ ότι θα μεταφερθεί στην κλινική. Ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...