Σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική (vid)

Gazzetta team
Σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική (vid)
Σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά φαίνεται πως καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στην Αττική.

Στο... κόκκινο φαίνεται πως είναι Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, σε αυτούς τους τρεις δήμους καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στην Αττική.

Στην Αττική, όπου, θυμίζουμε, σήμερα (23/8) είχαμε έκρηξη κρουσμάτων με 141 από τα συνολικά 284 στη χώρα, αριθμός που αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το σχετικό ρεπορτάζ, στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες 50 κρούσματα κορονοϊού και αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και όλοι μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Στην Κηφισιά, δε, ο δήμος καλεί όλους τους δημότες, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους, να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα, για να μην προκαλέσουν πανδημία στην περιοχή.

Τέλος, στη Βουλιαγμένη, υπήρξαν 28 κρούσματα σε μια μέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημαρχο Γιώργο Κωνσταντέλο, «στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο πολιτικής προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή, κυρίως, από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».

Δείτε το ρεπορτάζ του Star: