Νεαρός έκλεψε το όπλο αντεισαγγελέα, πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, και πήγε διακοπές στη Λευκάδα

Gazzetta team
Νεαρός έκλεψε το όπλο αντεισαγγελέα, πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, και πήγε διακοπές στη Λευκάδα
Ένας νεαρός, σεσημασμένος κακοποιός, συνελήφθη να κάνει ανέμελες διακοπές στη Λευκάδα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε διαρρήξει την εξοχική κατοικία γνωστού αντεισαγγελέα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κλέβοντας το όπλο του.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λυγιά Λευκάδας απολάμβανε ένας από τους δύο δράστες της διάρρηξης που έγινε στις 3 Αυγούστου στην εξοχική κατοικία ενός 64χρονου γνωστού αντεισαγγελέα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, από την οποία είχε κάνει φτερά το πιστόλι του με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα!

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για έναν νεαρό κακοποιό, σεσημασμένο μάλιστα, που προδόθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που άφησε στο σπίτι του ανώτατου δικαστικού, όταν εισέβαλε μαζί με τον συνεργό του, από ένα ανασφάλιστο παράθυρο. Ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και Λευκάδας, ο νεαρός διαρρήκτης εντοπίστηκε στη Λευκάδα να... παραθερίζει και παρέδωσε το όπλο, το οποίο αποδόθηκε στον αντεισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν τον συνεργό του, που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 64χρονος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρείται κορυφή στον δικαστικό κλάδο, καθώς έχει χειριστεί πολύ σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε διατελέσει επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και επόπτης ερευνών για θέματα σχετικά με την τρομοκρατία.