Ημαθία: 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σε καραντίνα αστυνομικοί και διασώστες

Gazzetta team
Ημαθία: 57χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σε καραντίνα αστυνομικοί και διασώστες
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 57χρονος που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από ΙΧ, ενώ βρέθηκε θετικός και στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα πέντε αστυνομικοί και τέσσερις εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ!

Απίστευτο περιστατικό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 57χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου διέφυγε, αλλά μετά από αναζήτηση εντοπίστηκε τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το verianet.gr, είναι ημεδαπός, 77 ετών, κάτοικος χωριού στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Το απίστευτο, ωστόσο, είναι άλλο...

Ο 57χρονος διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό, με συνέπεια να κινδυνεύει η ζωή του, πλέον, από δύο αιτίες! Η διάγνωση σήμανε, φυσικά, συναγερμό στους εμπλεκόμενους στο τροχαίο υπηρεσιακούς υπαλλήλους.

Ήδη τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα πέντε αστυνομικοί, που ενεπλάκησαν υπηρεσιακά στο συμβάν, αλλά και τέσσερις εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, που επιλήφθηκαν του συμβάντος τόσο κατά τη στιγμή που συνέβη, όσο και κατά τη μεταφορά του τραυματία στη Θεσσαλονίκη.