Άργος: Χαλαρός διαρρήκτης μπούκαρε σε εργοστάσιο κάνοντας όσο περισσότερο θόρυβο μπορούσε (vid)

Gazzetta team
Άργος: Χαλαρός διαρρήκτης μπούκαρε σε εργοστάσιο κάνοντας όσο περισσότερο θόρυβο μπορούσε (vid)
Μέρα μεσημέρι, χαλαρά και... όχι και τόσο αθόρυβα, ένας διαρρήκτης εμφανίζεται σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα να μπουκάρει σε εργοστάσιο στο Κουτσοπόδι Άργους!

Κλέφτες μπήκαν σε εργοστάσιο στο Κουτσοπόδι Άργους στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6) και κατάφεραν να πάρουν την εσωτερική και εξωτερική μονάδα από ένα air condition, καθώς επίσης μπαταρίες από μηχανήματα στον χώρο παραγωγής και χάλκινα καλώδια από άλλα κλιματιστικά.

Το θέμα, ωστόσο, είναι άλλο...

Ένας από τους διαρρήκτες εμφανίζεται σε βίντεο του anagnostis.org, που έφερε στο «φως» το θέμα, να προσεγγίζει, μέρα μεσημέρι επαναλαμβάνουμε, χαλαρός το εργοστάσιο, κάνοντας, μάλιστα και απίστευτο θόρυβο για διάρρηξη!

Όπως μπορείτε να δείτε, να ακούσετε βασικά, ο τύπος... δεν λες ότι περπατάει και στις μύτες, ενώ πατάει σε κάτι σίδερα, κάνοντας ακόμη περισσότερο θόρυβο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταγράφεται αρχικά στο ισόγειο να προχωρά ανενόχλητος, ενώ στη συνέχεια έχει ανεβεί στα γραφεία, όπου σπάει την πόρτα για να μπει, και πάλι... σηκώνοντας τον κόσμο.

Παρ' όλα αυτά, οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι, με τη ζημιά για την επιχείρηση να υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο εργοστάσιο μπαίνει στο στόχαστρο, καθώς πέρυσι, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει ένα ολόκληρο κλαρκ, διάφορα άλλα υλικά, αλλά και το καταγραφικό του video, προκαλώντας ζημιά που έφθανε τα 60.000 ευρώ!