Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα την Πέμπτη στην Αττική (pic & vid)

Gazzetta team
Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα την Πέμπτη στην Αττική (pic & vid)
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο, Πέμπτη 27 Μαΐου, κυρίως στην Αττική.

«Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών-καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας», έγραψε ο Αρναούτογλου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Για τη Θεσσαλονίκη, δε, τονίζει πως είναι σχετικά μικρή η πιθανότητα να συμβεί «κάτι το αξιόλογο».

Τι αναφέρει η ΕΜΥ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Παρά τη μικρή άνοδο που θα σημειώσουν οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Για την Αττική συγκεκριμένα, η ΕΜΥ αναφέρει ότι την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.