Μπουτάρης: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει»

Gazzetta team
Μπουτάρης: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει»
Ο Γιάννης Μπουτάρης... απασφάλισε, χαρακτηρίζοντας «μ@λ@κ@» τον διάδοχό του στον δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα! Τι λέει για Μητσοτάκη, τον «killer» Τσίπρα και την κατά 30 χρόνια νεότερη σύζυγό του.

Είναι γνωστό πως Γιάννης Μπουτάρης και ξύλινη πολιτική γλώσσα δεν έχουν καμία μα καμία σχέση.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνήθιζε ακόμη και στη διάρκεια της θητείας του να τα λέει έξω από τα δόντια.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, το παράκανε, αφού χαρακτήρισε «μ@λ@κ@» τον διάδοχό του στον δήμο, Κωνσταντίνο Ζέρβα!

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης επιτέθηκε μέσω του pod.gr -του Σταύρου Θεοδωράκη- εναντίον του νυν δημάρχου, καταλογίζοντάς του ότι ακύρωσε έργα που είχαν δρομολογηθεί επί δημαρχίας του. Παρότι, όπως είπε, ανέπνευσε τώρα, που έμεινε εκτός των δημοτικών πραγμάτων, παραδέχτηκε: «Ανέπνευσα, παρότι με τρώει λίγο λίγο. Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί»!

Απαντώντας, μάλιστα, σε σχόλιο του δημοσιογράφου, υποστήριξε ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας διακατέχεται από κόμπλεξ απέναντί του. «Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με 11% που πήρε, από σπόντα βγήκε. Στο τέλος βγαίνει ο λογαριασμός».

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε και για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο, όπως είπε, γουστάρει πολύ. «Ήταν έτοιμος. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη άλλαξε τη χώρα. Δεν το περίμενα. Όταν έχεις Έλληνες που ψηφίζουν Βαρουφάκη και Βελόπουλο, τι να περιμένεις;» σχολίασε, συμπληρώνοντας: «Το μόνο ψεγάδι είναι αυτό με τα αρχαία στη Βενιζέλου. Είναι τεράστιο λάθος και εμείς θα προσφύγουμε στο ΣτΕ».

Όσο για τον Τσίπρα, δήλωσε: «Τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Είναι killer. Ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός».

Σχετικά με τη ζωή του σήμερα, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι αναρρώνει από μια πνευμονία που τον ταλαιπώρησε και περνάει τον ελεύθερο χρόνο του παρέα με τη σύζυγό του Μαρία. «Συνέρχομαι από την πνευμονία. Σήμερα έκανα εξετάσεις. Είμαι καλά, αλλά η αδυναμία θα πάρει καιρό να περάσει. Η μάνα μου πέθανε 92. Η γιαγιά μου 102. Έχω περιθώριο ακόμα», είπε χαριτολογώντας, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «τσιγάρο, αλκοόλ και κακή ζωή έχουν αφήσει τραύματα».

Αναφερόμενος στον χρόνο που περνάει με την κατά τριάντα χρόνια νεότερη σύζυγό του, τόνισε: «Για να παντρευτείς στην ηλικία μου γυναίκα με 30 χρόνια διαφορά... Ούτε ο Πικάσο! Στο σπίτι έχουμε την ώρα αποβλάκωσης. Από 10 με 1 το βράδυ βλέπουμε τουλάχιστον δύο ταινίες. Εμένα δεν μου αρέσουν οι σειρές, προτιμώ τις ταινίες».