Αμφιλοχία: 69χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια και... συνελήφθη για φόνο πριν από 31 χρόνια!

Gazzetta team
Αμφιλοχία: 69χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια και... συνελήφθη για φόνο πριν από 31 χρόνια!
Ένας 69χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν τα στοιχεία του, διαπίστωσα έκπληκτοι πως εκκρεμούσε εις βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας πριν από 31 χρόνια!

Σενάριο αστυνομικής σειράς θυμίζει το περιστατικό στην Αμφιλοχία, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Χθες το πρωί, Τετάρτη (29/4), ένας 69χρονος άνδρας αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας γείτονάς του, λοιπόν, άκουσε τις φωνές του και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σπίτι του 69χρονου, οι διασώστες και οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα.

Άμεσα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τα στοιχεία του, στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού...

Για να αποκαλυφθεί η απίστευτη αλήθεια.

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικούς πρόδωσε το μυστικό του 69χρονου, καθώς διαπίστωσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών για υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε πριν από 31 χρόνια στο κρατίδιο Χάγκεν, με θύμα μια 25χρονη!

Ο άνδρας, πλέον, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Αγρινίου και όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών.