Μαρτυρία σοκ για το φονικό στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο», είπε ο πατέρας αφού σκότωσε τον γιο του (vid)

Gazzetta team
Μαρτυρία σοκ για το φονικό στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο», είπε ο πατέρας αφού σκότωσε τον γιο του (vid)
Συγκλονίζει μάρτυρας για τη δολοφονία του 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Σοκάρουν όσα λέει μάρτυρας για την τραγωδία στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές και σκότωσε τον ίδιο του τον γιο.

Ο μάρτυρας είπε στους δημοσιογράφους πως οι καβγάδες ήταν συνηθισμένο φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο 32χρονος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς του!

Όπως είπε ο Θ.Ι., ο 63χρονος πατέρας δεν άντεξε άλλο, καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ. ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. "Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει"», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος.

«Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Και η αγανάκτηση πολλά κάνει».

Ο ίδιος, μάλιστα, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.