Κορονοϊός: Νικητές του ιού μιλάνε για την μεγάλη μάχη που κέρδισαν (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Νικητές του ιού μιλάνε για την μεγάλη μάχη που κέρδισαν (vid)
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που κατάφεραν να βγουν νικητές από την μεγάλη μάχη τους με τον κορονοϊό.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο κορονοϊός τους τελευταίους μήνες έχει δυστυχώς μπει για τα καλά στην ζωή όλων μας. Είναι ο εφιάλτης όλου του πλανήτη, καθώς οι χώρες παγκοσμίως δεν σταματούν να μετρούν νεκρούς. Υπάρχουν από την άλλη και αυτοί που ευτυχώς είναι και οι περισσότεροι που έχουν κερδίσει αυτή την μεγάλη μάχη. Νικητές του κορονοϊού μίλησαν στο STAR και η μαρτυρία τους έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κώστας 70 ετών: Είχα έναν δυνατό βήχα αλλά φυσιολογικό. Μετά είδα κάτι δέκατα και πήγα στο νοσοκομείο. Όσο καιρό ήμουν στο νοσοκομείο ήμουν κανονικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, Επειδή πάνω από την υγεία δεν υπάρχει, να μην ξεθαρρεύει ο κόσμος, να προσέχει.

Στέφανος 60 ετών: Έβηχα είχα πυρετό και μετά από μια βδομάδα σταμάτησε. Στην αρχή φοβόμουν, αλλά μέρα με την μέρα πήρα τα πάνω μου. Είχα επαφή με τους δικούς μου στο τηλέφωνο και μου έδωσαν κουράγιο. Είχα μάσκα και στην μύτη οξυγόνο. Όποιος το παίρνει αψήφιστα είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό που σας λένε να κάθεστε σπίτι είναι πολύ σωστό.

Γιώργος (έχασε πατέρα 79 ετών και η μάνα του νίκησε τον κορονοϊό): Την μητέρα την έχουμε σπίτι μια βδομάδα και βλέπουμε. Ο πατέρας μου δεν είχε κάτι αλλά λόγω ηλικίας δεν άντεξε. Να προστατεύουν όλοι τους εαυτούς τους και τους δικούς τους ανθρώπους, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία ανθρώπινη απώλεια.