Καρέ-καρέ η επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ: «Τηρήσαμε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού» (vid)

Gazzetta team
Καρέ-καρέ η επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ: «Τηρήσαμε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού» (vid)
Στη δημοσιότητα δόθηκε, μέσω της ιστοσελίδας Indymedia, το βίντεο της επίθεσης με μολότοφ, που δέχθηκε τα ξημερώματα ο ΣΚΑΪ από ομάδα αγνώστων.

Εκείνοι, δε, που με το κείμενό τους αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης, αναφέρουν στο υστερόγραφό τους: «Κατά τη διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες, γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας».

Το κείμενο υπογράφεται από «Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες» ενώ στην αιτιολόγηση της επίθεσης, αναφέρει:

«Τα ΜΜE επιδοτήθηκαν με 11 εκατομμύρια και τη δυνατότητα μη καταβολής της δόσης για την άδεια λειτουργείας τους (άλλα 35 εκατομμύρια). Αυτά τα λεφτά τα πήραν, όχι για να προβάλουν την καμπάνια του ''μένουμε σπίτι", αλλά για να φέρουν τα γεγονότα στα μέτρα που βολεύει τα αφεντικά τους, προβάλλοντας ψευδείς και διαστρεβλωμένες ''ειδήσεις" ή αποκρύπτοντας τελείως γεγονότα. Άλλωστε ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης παραδέχτηκε ότι "τα ΜΜΕ παραπλανούν και καλά κάνουν γιατί η πειθαρχεία πρέπει να είναι απόλυτη".

Ενδεικτικό είναι ότι όταν η εργασιακή ασυδοσία έχει φτάσει σε καινούρια ρεκόρ, τα αφεντικά να απολύουν και να τρομοκρατούν εργαζόμενους, να επιβάλουν απλήρωτες υπερορίες και μειώσεις μισθών, όταν οι άστεγοι, οι τοξικοεξαρτιμένοι, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι κρατούμενοι αφήνονται στην μοίρα τους, τα κανάλια αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη κυνηγώντας παππούδια στις γειτονιές και δημιουργώντας συνωστισμό στις παραλίες με κινηματογραφικά κόλπα.

Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα της χυδαιότητας τους είναι η φίμωση της συνέντευξης τύπου των γιατρών του ΟΕΝΓΕ, που ξεφτίλισαν την ΝΔ προβάλλοντας την ανεπάρκεια τους και ξεσκεπάζοντας μερικά από τα ψέματα τους».

Πηγή: reader.gr