Κρήτη: Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ η ασθενής με κορoνοϊό (vid)

Gazzetta team
Κρήτη: Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ η ασθενής με κορoνοϊό (vid)
Μια ασθενής στην Κρήτη είναι η νικήτρια από την «μάχη» με τον κορονοϊό και βγήκε από την ΜΕΘ με το προσωπικό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Με χειροκροτήματα βγήκε από την ΜΕΘ στο Ηράκλειο της Κρήτης η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου από την Αργεντινή που κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η συγκίνηση προφανώς ήταν μεγάλη όπως και η προσπάθεια που κατέβαλλε η ίδια και το προσωπικό του «Βενιζελείου» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης ανήρτησε το βίντεο από το νοσοκομείο γράφοντας:

«Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορονοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Το Βενιζέλειο παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».