Το σχέδιο της αστυνομίας για το Πάσχα: Εκατοντάδες μπλόκα, ελικόπτερα και drone

Gazzetta team
Το σχέδιο της αστυνομίας για το Πάσχα: Εκατοντάδες μπλόκα, ελικόπτερα και drone
Η Ελληνική Αστυνομία έχει έτοιμο το σχέδιο δράσης για το πως θα ανακόψει τις διαθέσεις όσων θέλουν να περάσουν το Πάσχα στα χωριά τους.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχέδια για την αποτροπή της εξόδου των πολιτών προς την επαρχία για το Πάσχα, δεν κάνει μόνο η κυβέρνηση, κάνει και η αστυνομία.

Για την ακρίβεια μάλιστα, η ΕΛΑΣ ήδη έχει καταστρώσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί για να μην αφήσει κανέναν να φύγει από την Αθήνα κυρίως, αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις, προς την επαρχία.

Αυτό λοιπόν προβλέπει πως από το Σάββατο που μας έρχεται μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, η αστυνομία θα είναι σε πλήρη επιφυλακή και θα έχει διασκορπιστεί σε διάφορα στρατηγικά σημεία, στήνοντας εκατοντάδες μπλόκα.

Αυτά έχουν οριοθετηθεί και δεν θα είναι μόνο στους σταθμούς των διοδίων, αλλά και στην παλιά εθνική οδό, σε παράδρομους, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους.

Μάλιστα, το πλάνο είναι τέτοιο που οι υπεύθυνοι κατάρτισή του, είναι σίγουροι πως ουδείς χωρίς απαραίτητα δικαιολογητικά θα καταφέρει να ξεφύγει.

Μάλιστα, για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης θα είναι στον αέρα όλες αυτές τις μέρες τα drone και ελικόπτερα της ΕΛΑΣ.

Θυμίζουμε οτι για να μπορέσει κάποιος να περάσει από τον έλεγχο θα πρέπει να έχει το Ε1 του περασμένου φορολογικού έτους και την ταυτότητά ή το διαβατήριό του.

Σε διαφορετική περίπτωση θα του βεβαιώνεται πρόστιμο, το οποίο μέχρι τότε αναμένεται να έχει αυξηθεί από το 150 ευρώ που είναι τώρα και θα αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι του.