Αγανάκτηση από την Δήμαρχο Τήλου: «Κλείστε τα νησιά επιτέλους, έρχονται επισκέπτες» (vid)

Gazzetta team
Αγανάκτηση από την Δήμαρχο Τήλου: «Κλείστε τα νησιά επιτέλους, έρχονται επισκέπτες» (vid)
Δραματική έκκληση της Δημάρχου Τήλου, Μαρίας Αλιφέρη Καμμά να κλείσουν τα νησιά, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους επισκέπτες.

Μπορεί άπαντες, Πολιτεία και επιστήμονες, να τονίζουν πως δεν πρέπει κανείς να φύγει για την επαρχία, προκειμένου να περάσει εκεί το Πάσχα, καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού, όμως κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν.

Η υπεύθυνοι έβαλαν... φρένο στις αλλαγές του μόνιμου τόπου κατοικίας, όμως κάποιοι είτε πρόλαβαν να κάνουν την αλλαγή, είτε δεν χρειάστηκε, καθώς είχαν εξ αρχής δηλωμένο οτι έμεναν σε κάποιο από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αυτοί έπρεπε να... συγκινηθούν από τις εκκλήσεις των υπεύθυνων, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από την δραματική έκκληση της Δημάρχου Τήλου.

Η Μαρία Αλιφέρη Καμμά φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου έκανε δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να κλείσει την πρόσβαση στα νησιά, καθώς αν υπάρξει κάποιο κρούσμα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

«Δυστυχώς επειδή είμαστε μικρή κοινωνία που έχει ένα σούπερ μάρκετ, ένα φαρμακείο, ένα φούρνο, αναγκαστικά πηγαίνουμε όλοι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, έχει παρατηρηθεί σε όλα τα νησιά αυξητική τάση μετακίνησης κατοίκων. Εκτός από τους φοιτητές που γύρισαν, άνθρωποι από τα κέντρα ή από τα γύρω νησιά που έχουν σπίτι στην Τήλο, ξεκίνησαν να μαζεύονται στο νησί. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν έμπαιναν σε καραντίνα», δήλωσε.

Δείτε τα όσα είπε και την έκκληση που έκανε...