Σκέψεις για νέους περιορισμούς στις μετακινήσεις: Θα μπει... χρονόμετρο

Gazzetta team
Σκέψεις για νέους περιορισμούς στις μετακινήσεις: Θα μπει... χρονόμετρο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σκέψεις στην κυβέρνηση, προκειμένου να φίνουν ακόμα πιο αυστηρές οι μετακινήσεις.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί οι συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, όμως κάποιες μικρές εξαιρέσεις φαίνεται πως έχουν βάλει σε σκέψεις την κυβέρνηση.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Από χθες υπήρχαν οι πληροφορίες οτι υπάρχει ενδεχόμενο να μπουν περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το έντυπο μετακίνησης δεν είναι για να το χρησιμοποιούμε έξι φορές την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ενώ παράλληλα αναγνώρισε πως υπάρχει σκέψη να μπει ένα χρονικό όριο στις μετακινήσεις από το σπίτι.

Ουσιαστικά, κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει και δημοσίευμα της Καθημερινής, το οποίο ανέφερε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δίνει συγκεκριμένο χρονικό όριο επιστροφής σε όποιον βγαίνει από το σπίτι.

Δηλαδή από την ώρα που θα στείλεις το μήνυμα, θα πρέπει να έχεις επιστρέψει στο σπίτι κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Όσον αφορά τους ηλικιωμένους τώρα που επιλέγουν κυρίως χαρτί για τις μετακινήσεις τους, θα τους ζητηθεί μάλλον να αναγράφουν την ώρα αναχώρησης από το σπίτι.