Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του 41χρονου στο φανοποιείο (vid)

Gazzetta team
Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του 41χρονου στο φανοποιείο (vid)
Βίντεο-σοκ δείχνει πώς έγινε το φονικό στο φανοποιείο της Πάτρας! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το φονικό στο φανοποιείο στο Άνω Σούλι της Πάτρας έφερε στο «φως» το ioniantv.gr!

Στο απίστευτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται, αρχικά, το θύμα, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, να μπαίνει οπλισμένο με καραμπίνα στο συνεργείο και κρατώντας και ένα μεγάλο κλαδευτήρι!

Μετά από λίγη ώρα εμφανίζεται και ο 40χρονος ιδιοκτήτης του φανοποιού, επίσης με όπλο, έχοντας ακούσει τον συναγερμό.

Όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, λοιπόν, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να τρέχουν γύρω από ένα αυτοκίνητο, προσπαθώντας να πυροβολήσουν ο ένας τον άλλον!

Μια σφαίρα, τελικά, πετυχαίνει τον 41χρονο, που σωριάζεται αιμόφυρτος, σηκώνεται, τρέχει μακριά και τελικά ξεψυχά, λίγα μέτρα μακρύτερα...

Σημειώνεται πως ο 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του γείτονα, με τον οποίο είχαν χρόνια διαφορές και μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο πρώτος αποχώρησε, αλλά επέστρεψε, με όπλο αυτήν τη φορά, για να ακολουθήσει η παραπάνω, σοκαριστική σκηνή.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό του θύματος, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος

Εξάλλου, σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επιβλήθηκαν και άλλοι περιοριστικοί όροι.

Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο, πάντως, συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν...