Τι πρέπει να πληρώσουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά - Τα πρόστιμα (vid)

Gazzetta team
Τι πρέπει να πληρώσουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά - Τα πρόστιμα (vid)
Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν οι φορολογούμενοι μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να μην πληρώσουν και τα ανάλογα πρόστιμα.

Μέχρι την εκπνοή του 2019 πρέπει να έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όσοι δεν τακτοποιήσουν την οφειλή τους από 1/1/2020 θα πληρώσουν διπλά τέλη κυκλοφορίας.

Μέχρι το τέλος του έτους οι φορολογούμενοι πρέπει να εξοφλήσουν την τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Όσοι δεν πληρώσουν μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με προσαύξηση του ποσού 0,73% για κάθε μήνα.

Επίσης, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι επαγγελματίες πρέπει να πληρώσουν τις εισφορές τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες τους για να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας πρέπει να τις παραδώσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Όσοι τις καταθέσουν από 1η Ιανουαρίου θα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Τέλος, οι φορολογούμενοι πρέπει να τακτοποιήσουν τη δήλωση φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και τον φόρο ασφαλίστρων για Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο.