Ιθάκη: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδή πίστευε ότι είχε σχέση με τη σύζυγό του

Gazzetta team
Ιθάκη: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδή πίστευε ότι είχε σχέση με τη σύζυγό του
Απίστευτο έγκλημα αντιζηλίας στην Ιθάκη και μάλιστα χωρίς λόγο και αφορμή!..

Το Σάββατο το βράδυ "στο νησί του Οδυσσέα", ένας 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι... θανάτου(!) έναν 40χρονο, επειδή πίστευε ότι αυτός έχει σχέσεις με τη γυναίκα του....

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει ότι ο 54χρονος, διαπληκτίστηκε έντονα σε ξενοδοχείο της Ιθάκης.

Ο φερόμενος δράστης κατηγόρησε τον 40χρονο για εξωσυζυγική σχέση με την γυναίκα του ηλικίας 42 ετών που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Πάνω στον εκνευρισμό και την τυφλή ζήλια του, ο 54χρονος γρονθοκόπησε τον 40χρονο μέχρι θανάτου, με συνεχή κτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Τελικά, εντοπίσθηκε χθες νεκρός από την 42χρονη αλλοδαπή σύζυγο του κατηγορούμενου, όταν επέστρεψε να δει το αποτέλεσμα των πεπραγμένων της προηγούμενης μέρας.

Αμέσως μόλις τον είδε νεκρό ενημέρωσε την Αστυνομία και το Κέντρο Υγείας, όμως ο 40χρονος ήταν ήδη νεκρός πολύ πριν από τα κτυπήματα.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Αναλυτικά η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας".