«Ο γιος μου είναι απλώς ένα παιδί», λέει η μητέρα του κατηγορουμένου στην υπόθεση Τοπαλούδη (vid)

Gazzetta team
«Ο γιος μου είναι απλώς ένα παιδί», λέει η μητέρα του κατηγορουμένου στην υπόθεση Τοπαλούδη (vid)
Η μητέρα του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου χρόνο στη Ρόδο, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Η μητέρα του 19χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπερασπίζεται τον γιο της.

«Έχει περάσει για το παιδί μου ότι αυτό το παιδί είναι “απροστάτευτο”. Αυτό το παιδί δεν είναι απροστάτευτο! Έχει δύο υπέροχους γονείς, έχει μία συγγένεια τι να σας πω από όλα τα μέρη! Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, είμαι από οικογένεια παπά. Η πρώτη οικογένεια στο χωριό μου και να ντρέπονται για αυτά που λένε. Δεν είναι αυτός που νομίζετε πως είναι! Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!.

Η δίκη της άτυχης κοπέλας θα διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου του 2020 στην Αθήνα μετά από αίτημα του Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου που έγινε δεκτό από τον Άρειο Πάγο, κάτι που ήταν και απαίτηση της οικογένειας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι έτοιμοι ψυχολογικά ν’ αντικρύσουν τους δύο κατηγορούμενους ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη είπε:

«Ψυχολογικά όχι. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς και θα βιώσουμε έναν άλλο ψυχολογικό Γολγοθά. Μακάρι κανένας γονιός να μην περνάει αυτά που περνάμε εμείς».
Πηγή: reader.gr