Στο Πόρτο Ράφτη έκαναν εργασίες ηλεκτροκόλλησης με καύσωνα κι ανέμους 8 μποφόρ (pics)

Gazzetta team
Στο Πόρτο Ράφτη έκαναν εργασίες ηλεκτροκόλλησης με καύσωνα κι ανέμους 8 μποφόρ (pics)
Στη δημοτική πλαζ στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη, ασυνείδητοι πραγματοποιούσαν εργασίες με ηλεκτροκόλληση και γεννήτρια για επέκταση της περίφραξης της παραλίας, το πρωί του Σαββάτου.

Παρά τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς που υπάρχει για σήμερα Σάββατο, τα προειδοποιητικά μηνύματα που εστάλησαν από το σύστημα 112 και τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ασυνείδητοι στο Πόρτο Ράφτη εκτελούσαν εργασίες με ηλεκτροκόλληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews.gr, το συμβάν αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, στελέχη της οποίας μετέβησαν άμεσα στο σημείο και σταμάτησαν τις εργασίες.

Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη εργασία, με την γεννήτρια κάτω από πεύκο και εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε σημείο με ξερά χόρτα και πευκοβελόνες, με την ένταση του ανέμου στα 8 μποφόρ.

Το οξύμωρο του θέματος, είναι πως οι υπηρεσίες του Δήμου επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους εργασίες, την ίδια στιγμή που απαγόρευσαν τη διέλευση των λουόμενων μέσα από πευκόφυτες περιοχές για προληπτικούς λόγους.