Μετανάστρια γέννησε στη βεράντα σπιτιού στην Κω (pics)

Gazzetta team
Μετανάστρια γέννησε στη βεράντα σπιτιού στην Κω (pics)
Ετοιμόγεννη από το Καμερούν που έχει βρει καταφύγιο στο hot spot της Κω γέννησε σε βεράντα σπιτιού στο νησί!

Η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο της Κω, συνοδευόμενη από φίλη της, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα.Βλέποντας ότι αυτό ήταν αδύνατον, η ετοιμόγεννη σταμάτησε στο παρακείμενο σούπερ μάρκετ για να φορτίσει το κινητό της τηλέφωνο και να επιστρέψει στο hot spot. Περιμένοντας έξω στην αυλή, την πήρε ο ύπνος.

Κάτοικος της περιοχής που την είδε, την κάλεσε να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με το aegeanews.gr, μόλις έφτασαν στην αυλή του σπιτιού είχε οδύνες τοκετού.

Μετανάστρια γέννησε στη βεράντα σπιτιού στην Κω! (pics) - Media Gallery

Η κάτοικος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μια μαία κάτοικο της περιοχής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ απάντησαν πως θα έπρεπε να βρουν οι ίδιοι μέσο να πάνε τη γυναίκα στο νοσοκομείο διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Η οικογένεια αποφάσισε να καλέσει ιδιωτικό ασθενοφόρο για να βοηθήσει τη γυναίκα που γεννούσε.

Η μαία πήγε στο σπίτι και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα η οποία είχε ήδη γεννήσει ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα στην βεράντα του σπιτιού.

Το ασθενοφόρο έφτασε τελικά μετά από αρκετή ώρα, η μαία έκοψε τον ομφάλιο λώρο με το αποστειρωμένο ψαλίδι που είχε το προσωπικό του ΕΚΑΒ ενώ μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Κω.

Μετανάστρια γέννησε στη βεράντα σπιτιού στην Κω! (pics)

Η μητέρα νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική ενώ το αγοράκι της χαίρει άκρας υγείας.

Φωτογραφίες: aegeanews.gr

Πηγή: reader.gr