Με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα του βρέφους στη Βάρκιζα

Gazzetta team
Με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα του βρέφους στη Βάρκιζα
Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων της, η 30χρονη μητέρα του 13 μηνών βρέφους βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου επί της οδού Έριδος στη Βάρκιζα.

Η 30χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ φέρεται να άφησε αναμμένη τη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση και να κατέβηκε για άγνωστο λόγο κάτω. Η μητέρα του άτυχου βρέφους, το τελευταίο διάστημα, διατηρούσε σχέση με έναν οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται να είχε αναγνωρίσει το κοριτσάκι που πέθανε. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προσαχθεί και αυτός από τις Αρχές.

Γείτονας και φίλος της οικογένειας δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο: «Είχε τρία παιδιά, το πρώτο υιοθετήθηκε, ευτυχώς δεν της το παρέδωσαν. Το δεύτερο χάθηκε εδώ, στο σπίτι της, είπε ότι χάθηκε από μία σπάνια ασθένεια και το τρίτο. Δεν έλειπε κάπου μακριά. Πρέπει να τη βοηθήσουμε στα ψυχολογικά της, να μην κάνει κανένα κακό. Είχε διαταραχές παράξενες».

Η μητέρα είναι πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πρόκειται για το δεύτερο παιδί της που φεύγει από τη ζωή.

Πηγή: Reader.gr