Τρεις μέρες μετά τον φόνο της Τοπαλούδη, ο ένας κατηγορούμενος ξαναβίασε κοπέλα

Gazzetta team
Τρεις μέρες μετά τον φόνο της Τοπαλούδη, ο ένας κατηγορούμενος ξαναβίασε κοπέλα
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, αφού ο 20χρονος δολοφόνος της βίασε με δεύτερο δράστη τρεις μέρες μετά τον φόνο της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Το θρίλερ με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται, καθώς μία νέα σημαντική εξέλιξη βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Η εξέλιξη που έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπάλούδη, σημειώθηκε ύστερα από τη σύλληψη 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου. Ο δράστης ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για τη δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εξέλιξη της υπόθεσης ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου σήμερα και ήδη έχει συλληφθεί ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 23χρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ρόδου: Η 19χρονη είναι κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Η υπόθεση του νεαρού κοριτσιού εξιχνιάστηκε την Πέμπτη (17/1). Οι δύο δράστες έπεισαν το κοριτσάκι με νοητική στέρηση να μπει στο αυτοκίνητό τους και το οδήγησαν σε μία ερημική παραλία. Εκεί, το βίασαν 19χρονη και οι δύο.

Το κοριτσάκι που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ δεν μίλησε σε κανένα για το γεγονός. Ωστόσο, με τη βοήθεια της αστυνομίας που την εντόπισε και μίας παιδοψυχολόγου η 19χρονη διηγήθηκε τον εφιάλτη της. Όλα αυτά οδήγησαν στη σύλληψη του 23χρονου Ρομά που παραδέχτηκε και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις φρικιαστικές πράξεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη νέα υπόθεση βιασμού

«Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018
οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου».

Τι είπε στην κατάθεσή της το 19χρονο κορίτσι


Το κοριτσάκι ανέφερε κατά την κατάθεσή της σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1: «Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο 19χρονος μαζί με τον 23χρονο μου πρότειναν να πάμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο 19χρονος με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε, με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Τί είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε: «Αν αυτός ο άνθρωπος μαζί με τους συνεργούς του έκαναν αυτό που έκαναν, δυο ημέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης μου και μάλιστα σε παιδάκι με ειδικές ανάγκες, να ψάξουν αν βρούνε πόσα παιδάκια ακόμα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στη Ρόδο; Όσο πιο βαριά τιμωρία τους πρέπει, αυτό τους αξίζει!»