Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Κολωνάκι (vid)

Gazzetta team
Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Κολωνάκι (vid)
Ένας αστυνομικός του Α.Τ. Εξαρχείων κι ένας νεωκόρος τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιο μηχανισμού, έξω από την πλαϊνή είσοδο του ιερού ναού Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Εκρηκτικός μηχανισμός που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν μέσα σε κούτα εξερράγη, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού, στο Κολωνάκι.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Tο περιστατικό συνέβη στις 07:10 το πρωί, όταν νεωκόρος που πήγε να ανοίξει τον ιερό ναό, είδε ένα ύποπτο κουτί και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, με τον αστυνομικό να προσεγγίζει το κουτί, για το οποίο ο νεωκόρος είχε αναφέρει ότι διέκρινε καλώδια και γκαζάκια. Εκείνη την ώρα σημειώθηκε η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο, ενώ ο νεωκόρος έχει ορισμένες εκδορές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο κουτί, υπήρχε ρολόι, εκρηκτική ύλη και κάποια μπουκάλια, γεγονός που καταδεικνύει ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ιερός ναός συνορεύει με πολύ γνωστό καφέ του Κολωνακίου, επί της οδού Σκουφά. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.