Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 6χρονος που δηλητηριάστηκε από κρασί στην Κρήτη

Gazzetta team
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 6χρονος που δηλητηριάστηκε από κρασί στην Κρήτη
Σε βάρος των γονέων του 6χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κ κατάσταση της υγείας του παδιού κρίνεται κρίσιμη και σταθερή.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, ο 6χρονος που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι εξετάσεις του παιδιού έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή».

«Ο 6χρονος ήρθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μας και αμέσως υπέβληθη σε όλες τις απαραίτητες βιοπαθολογικές εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα που έχουμε στα χέρια μας, υπάρχουν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη αλλά αναμένουμε αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων για να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλα αίτια», αναφέρει στο neakriti.gr ο κ. Φανουργιάκης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, την ώρα του ατυχήματος, η μητέρα σιδέρωνε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και ο πατέρας του μικρού δε βρισκόταν στο σπίτι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους.

Πηγή: reader.gr