Από την κατάθεση της συζύγου του (σ.σ. Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει απ' αυτά που είδε κατά τη συμπλοκή του άντρα της με τους διαρρήκτες και την κατάληξη της) και τα ευρήματα στους χώρους της μονοκατοικίας έχουν εξαχθεί κάποια συμπεράσματα. Ερωτηματικό παραμένει το πως προσέγγισαν το σημείο και το πώς διέφυγαν οι δράστες, καθώς δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί σε κάποια κάμερα ασφαλείας η χρήση είτε μηχανής είτε οχήματος.

Όπως έγραψε και χθες το Reader.gr απαντήσεις αναμένονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όπου ερευνώντα τα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία για γενετικό υλικό των δραστών.

Σε επίπεδο ερευνών της Ασφάλειας αυτές στρέφονται σε μια επικίνδυνη συμμορία, που έχει «έδρα» τη Δυτική Αττική, με τα μέλη της να κινούνται στον οδικό άξονα της παραλιακής λεωφόρου προς τα νότια προάστια και σε αυτόν της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προς τις βόρειες συνοικίες της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για σεσημασμένους στην πλειονότητα τους κακοποιούσε που εισβάλλουν σε πολυτελείς κατοικίες και κρατούν ομήρους τους ενοίκους, ενώ δεν διστάζουν να βασανίζουν τα θύματά τους προκειμένου να αποκαλύψουν που έχουν χρήματα και κοσμήματα.

Πηγή: reader.gr