Η εφοριακός δεχόταν απειλές για τη ζωή της, σύμφωνα με τον πατέρα της

Gazzetta team
Η εφοριακός δεχόταν απειλές για τη ζωή της, σύμφωνα με τον πατέρα της
Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κατηγορούμενου ως δράστη της δολοφονίας, ο πατέρας της άτυχης εφοριακού προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ο πατέρας της εφοριακού ισχυρίστηκε ότι η κόρη του χειριζόταν μεγάλες υποθέσεις και την απειλούσαν.

«Μου είχε πει η Δώρα πως την απειλούσαν για κάποιες υποθέσεις. Έπρεπε να έχει φύλαξη για όλο το 24ωρο. Δυστυχώς δεν είχε τίποτα, είχε φύλαξη μόνο όταν έβγαινε για ελέγχους και μετά ήταν έκθετη», είπε ο κ. Ζέμπερης και ισχυρίστηκε ότι η κόρη του χειριζόταν «σοβαρές υποθέσεις».

«Της είπα “Δώρα παραιτήσου. Φύγε στο εξωτερικό και πάρε και τα άλλα παιδιά μαζί σου”. Αλλά η Δώρα αγαπούσε την Ελλάδα και ήθελε να προσφέρει εδώ. Είχε λαμπρό μυαλό», είπε ο πατέρας της Δώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ισχυρίστηκε πως είχε λάβει εντολές να σκοτώσει την εφοριακό και την παρακολουθούσε δύο εβδομάδες πριν το έγκλημα. «Είχε δίκιο που έλεγε η γυναίκα μου πως την παρακολουθούσε.

Θα το είχε σκοτώσει πιο νωρίς το κορίτσι» είπε ο πατέρας της Δώρας και ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός της, την πρόσεχε και γι αυτό δεν της συνέβη κάτι κακό το προηγούμενο χρονικό διάστημα. «Του έλεγα “Γιάννη πρόσεχε τη Δώρα” και την πηγαινοέφερνε. Εκείνη την ημέρα αρρώστησε ο Γιάννης και σκότωσε το παιδί! Ήταν μόνη της. Η μοναδική μέρα που βρέθηκε μόνη της» ξέσπασε ο κ. Ζέμπερης και επανέλαβε πως η κόρη του δεχόταν απειλές επειδή χειριζόταν μεγάλες υποθέσεις και «όχι ψιλικατζίδικα και περίπτερα».

Πηγή: reader.gr