18-24 TRAVEL: To 2018 σημειώθηκε αύξηση 86% στα αεροπορικά πακέτα

Gazzetta team
18-24 TRAVEL: To 2018 σημειώθηκε αύξηση 86% στα αεροπορικά πακέτα
Το οn line σύστημα κρατήσεων, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, κατέρριψε το μύθο ότι για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα και αυτό το αποδεικνύει με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών.

Το 2018 έκλεισε με μια σημαντική αύξηση για το www.18-24.gr στα αεροπορικά πακέτα. Το ποσοστό ξεπέρασε το 86% γεγονός που αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Τα city breaks σε ευρωπαϊκούς προορισμούς έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων και ενώ τα προηγούμενα χρόνια η αύξηση των αεροπορικών παρατηρούνταν κυρίως τους χειμερινούς μήνες, τώρα πια τα ταξίδια αυτά εμφανίζουν ανοδική πορεία όλο το χρόνο.

Οι low cost αεροπορικές εταιρείες, αλλά και οι τιμές των ξενοδοχείων που είναι πιο χαμηλές σε σχέση με την Ελλάδα αποτελούν τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα ταξίδια εκτός συνόρων βρίσκονται πια πρώτα στη λίστα επιλογής των Ελλήνων τουριστών.

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε σημαντικές αυξήσεις στα αεροπορικά μας πακέτα και αν σκεφτεί κανείς πως το 2018 η αύξηση άγγιξε το 86% , όλα δείχνουν πως θα σπάσουμε νέο ρεκόρ στο τέλος αυτού του χρόνου. Ο συνδυασμός μεταφοράς και διαμονής που προσφέρουμε στους πελάτες μας, τους κοστίζει πολύ λιγότερο από ό,τι ένα ταξίδι εντός συνόρων και αποδεικνύεται η καλύτερη επιλογή για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν νέους προορισμούς. Η αυξημένη ζήτηση μάς οδήγησε σε νέες συνεργασίες με καταλύματα και ήδη έχουμε φτάσει τα 4.000 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο εξωτερικό. Όπως καταλαβαίνετε, επιλογές υπάρχουν για όλους και ο κάθε πελάτης μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που είναι στα μέτρα του. Καθημερινά εντάσσουμε νέους προορισμούς στη λίστα μας και στόχος είναι σε λίγο καιρό να μπορούμε να ταξιδεύουμε τους πελάτες μας με τις πιο οικονομικές τιμές σε όλο τον κόσμο» εξηγεί ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 TRAVEL.

Το οn line σύστημα κρατήσεων, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, κατέρριψε το μύθο ότι για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα και αυτό το αποδεικνύει με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στην πλατφόρμα κρατήσεων μπορεί να βρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για τη Ρώμη από 94 ευρώ, για το Λονδίνο από 120 ευρώ, για το Βερολίνο από 123 ευρώ και για πολλούς άλλους προορισμούς αντίστοιχα.

***Photo credit: By VanveenJF on Unsplash