Το CNN δέχτηκε επίθεση από τους διαδηλωτές για τη δολοφονία του Ντόντε Ράιτ (vids)

Gazzetta team
Το CNN δέχτηκε επίθεση από τους διαδηλωτές για τη δολοφονία του Ντόντε Ράιτ (vids)
Το CNN αποχώρησε από τις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Ντόντε Ράιτ, μετά από κτύπημα με μπουκάλι νερό που δέχτηκε μέλος του συνεργείου του αλλά και… αυγά στο αυτοκίνητό τους.

Για τέταρτη μέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στη Μινεάπολις για τη δολοφονία του Ντόντε Ράιτ από την αστυνομικό που ήθελε να βγάλει το taser αλλά πυροβόλησε τον Αφροαμερικανό με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές «επιτέθηκαν» μάλιστα κατά του συνεργείου του CNN, χωρίς να έχουν καταλάβει οι περισσότεροι τους λόγους. Αρχικά κύκλωσαν το συνεργείο με τον δημοσιογράφο Μιγκέλ Μάρκες και εν συνεχεία κάποιος από πιο μακριά, πέταξε ένα μπουκάλι νερό το οποίο βρήκε στο κεφάλι μέλος του κορυφαίου τηλεοπτικού δικτύου. Έπεσε κάτω και στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν κάπως, μέχρι το μέλος του CNN να πει, «όλα καλά».

Ο Μιγκέλ Μάρκες και το συνεργείο του αποχώρησαν από το σημείο, με τους διαδηλωτές να τους ακολουθούν και να τους ωθούν από το σημείο.

Ο άντρας που κτυπήθηκε με το μπουκάλι νερό, είπε στο πλήθος «φεύγουμε, δεν θέλουμε προβλήματα» και αφού επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, οι διαδηλωτές τους πέταξαν ένα σωρό αυγά.

Κάποιοι διαδηλωτές μέσα από τα βίντεο μάλιστα ακούγονται να ρωτούν «μα τι έκαναν;» και «το CNN είναι μια χαρά», ωστόσο κάποιο άλλο Μέσο ανέφερε πως εξαγριώθηκαν που είχαν επικεντρωθεί στους διαδηλωτές και όχι στον μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων.

Ο δημοσιογράφος Μιγκέλ Μάρκες διαβεβαίωσε πως όλα τα μέλη είναι καλά και ότι θα συνεχίσουν να καλύπτουν τις διαδηλώσεις για τον Ντόντε Ράιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ