Food challenge για δυνατούς παίχτες: Το πιο... τρομακτικό μπέργκερ της Αυστραλίας

Gazzetta team
Food challenge για δυνατούς παίχτες: Το πιο... τρομακτικό μπέργκερ της Αυστραλίας
Όλοι οι καλοφαγάδες λατρεύουν τα food challenges, αλλά αυτή η παμπ στην Αυστραλία σου ζητάει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Τα food challenges είναι τα αγαπημένα μας γιατί δείχνουν από τι είμαστε φτιαγμένοι και πόσο μακριά μπορούμε να πάμε για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η παμπ Nindigully στο Queensland της Αυστραλίας βάζει στους λάτρεις του φαγητού την απόλυτη πρόκληση, ένα μπέργκερ τόσο μεγάλο, που ...ιδρώνουμε μόνο που το βλέπουμε. Το μπιφτέκι ζυγίζει 1.2 κιλά, το ψωμί άλλο ένα κιλό κι έχει ένα ολόκληρο μαρούλι. Αυτό δεν είναι μπέργκερ, είναι ...μαμούθ. Επειδή κάποιοι μπορεί να μη χορτάσουν, το απόλυτο μπέργκερ σερβίρεται με ένα ολόκληρο κιλό πατάτες.

Το να λάβεις μέρος στην πρόκληση φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι δωρεάν. Θα σου κοστίσει 80 δολλάρια, αλλά φαντάσου τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσεις, αν το καταφέρεις. Η τύχη άλλωστε, βοηθάει τους τολμηρούς. Η πρόκληση αυτή δεν είναι για άλλους, κι όποιος το δοκιμάσει, μπορεί να ρεζιλευτεί. Αν όμως, το κατορθώσεις, άνετα ανακηρύσσεσαι βασιλιάς των food challenges και καμία ποσότητα φαγητού δεν μπορεί να σε τρομάξει.

Το τεράστιο μπέργκερ έχει προσφέρει ρίγη συγκίνησης στους κατοίκους της περιοχής. "Παίρνω δύο κιλά μόνο που το κοιτάζω", λένε. Κάποιος άλλος είπε με ...τρόμο: "Έχω δει λίγους ανθρώπους να το δοκιμάζουν, δεν υπάρχει ελπίδα".