Της έκαναν δώρο ένα τεστ DNA και ανακάλυψε μυστικό 30 ετών

Gazzetta team
Της έκαναν δώρο ένα τεστ DNA και ανακάλυψε μυστικό 30 ετών
Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, όμως πρόκειται για την ιστορία μιας κοπέλας, όπως την περιέγραψε ο σύντροφός της στο Reddit.

Πολλές φορές έχουμε δει, ακούσει ιστορίες με ανθρώπους που μεγάλωσαν με γονείς που τελικά δεν ήταν οι βιολογικοί, είτε πρόκειται για υιοθεσίες είτε για καλά κρυμμένα μυστικά.

Μια τέτοια ιστορία έζησε μια γυναίκα, η οποία ανακάλυψε πως ο πατέρας με τον οποίο μεγάλωσε, δεν ήταν ο μπαμπάς της.

Μάλιστα αυτό έγινε εντελώς τυχαία και… κατά λάθος.

Συγκεκριμένα, ο φίλος της, της έκανε δώρο ένα τεστ DNA, από εκείνα που δείχνουν ποιες ασθένειες ενδέχεται να περάσει κάποιος μελλοντικά αλλά και ποιες μπορεί να κληρονομήσει.

Εκείνη όταν πήρε τα αποτελέσματα, πήγε κατευθείαν στο θέμα της υγείας και στην συνέχεια στο γενεαλογικό δέντρο. Βλέποντας τα αποτελέσματα είδε πως με την αδερφή της είχε το ίδιο DNA αλλά στο μισό ποσοστό. Ενώ με την μητέρα της σε ποσοστό που αποδείκνυε πως ήταν η μαμά της.

Τότε άρχισε να προβληματίζεται και την πήρε τηλέφωνο, ρωτώντας της γιατί βγήκαν αυτές οι απαντήσεις στο τεστ.

Εκείνη αρχικά αρνήθηκε πως μπορεί να συμβαίνει αυτό αλλά τελικά λύγισε και της είπε πως δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας αυτός με τον οποίο μεγάλωσε.

Της αποκάλυψε πως είχε περάσει ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τον άντρα της και είχε συναντηθεί με τον πρώην της, τον John.

Λίγες μέρες μετά ανακάλυψε πως ήταν έγκυος, δεν είπε τίποτα σε κανέναν και συνέχισε την ζωή της.

Η κοπέλα έμεινε έκπληκτη και όπως ανέφερε ο σύντροφός της δεν ξέρει πλέον τι να κάνει με την μητέρα της που της έκρυβε κάτι τόσο σοβαρό εδώ και 30 χρόνια.

Μάλιστα η μητέρα της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν.