Μια 26χρονη μήνυσε τον σύντροφό της επειδή δεν της έκανε πρόταση γάμου μετά από 8 χρόνια σχέσης

Gazzetta team
Μια 26χρονη μήνυσε τον σύντροφό της επειδή δεν της έκανε πρόταση γάμου μετά από 8 χρόνια σχέσης
Ο σύντροφός της φαινόταν να έχει αθετήσει την υπόσχεσή του για γάμο, κι έτσι τον πήγε στα δικαστήρια.

Η 26χρονη Gertrude Ngoma από τη Ζάμπια μήνυσε τον 28χρονο φίλο της Herbert Salaliki, επειδή είχαν σχέση 8 χρόνια και δεν της έκανε πρόταση γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας αυτός είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Ωστόσο, όπως φαίνεται η κοπέλα αγανάκτησε περιμένοντας την πρόταση που ποτέ δεν ήρθε.

Έτσι αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, κάνοντάς του μήνυση, επειδή της είχε τάξει πως θα την παντρευτεί, αλλά ποτέ δεν ήρθε η πρόταση και φυσικά ούτε και ο γάμος.

Μάλιστα, η 26χρονη ζήτησε από το δικαστήριο να τον αναγκάσει να αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον. «Ποτέ δεν ήταν σοβαρός, γι' αυτό έφτασα στο δικαστήριο. Αξίζω να γνωρίζω αν έχουμε μέλλον», είπε η ενάγουσα.

Βέβαια, στην ιστορία υπάρχει και μια μικρή, αλλά καθόλου ασήμαντη (συνήθως), λεπτομέρεια: η κοπέλα ανακάλυψε πως εκείνος έστελνε μηνύματα σε μια άλλη.

Ίσως αυτό να ήταν ακόμα ένας λόγος που βοήθησε την νεαρή γυναίκα να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για να… βρει το δίκιο της.

Από την άλλη μεριά, εκείνος υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα λόγω των οικονομικών του και πως δεν «επικοινωνούν» πια, αφού η κοπέλα του δεν του δίνει την απαραίτητη προσοχή.

Επίσης, αν και έχουν και παιδί, δεν έχουν μείνει ποτέ μαζί, αφού έχουν διαφορετικά σπίτια.

Ο δικαστής αποφάσισε πως θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δικαστηρίου.