H απίστευτη αλλαγή νεαρής κοπέλας αφού έκοψε τις ναρκωτικές ουσίες (pics)

Gazzetta team
H απίστευτη αλλαγή νεαρής κοπέλας αφού έκοψε τις ναρκωτικές ουσίες (pics)
Μία νεαρή κοπέλα στη Σκωτία, η Ντέμι Νικόλ Ντάνλοπ, είχε την ατυχία, ή την αβλεψία να πέσει στα ναρκωτικά με ηρωίνη και κρακ. Αυτό το "σαράκι" την έτρωγε, μέχρι που βρήκε τη δύναμη να αποτοξινωθεί και να γίνει ένας άλλος άνθρωπος.

Η Ντάνλοπ από το Έλγιν της Σκωτίας έκανε χρήση των ουσιών δυο χρόνια σε καθημερινή βάση. Πέραν του ότι μέρα με τη μέρα έπαιζε με την πιθανότητα να βάλει τέλος στη ζωή της, ο «λευκός θάνατος» την έκανε να χάσει πολλά κιλά και είχε γίνει σχεδόν ανορεξική, ενώ το σώμα της ήταν γεμάτο σημάδια και πύον.

FOR THOSE WHOM FOLLOW MY JOURNEY/RECOVERY Hello, all you supportive,lovely bunch! So.. today is day 8 of my...

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Η 27χρονη κοπέλα μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και σε τέσσερις μήνες έγινε ένας άλλος κυριολεκτικά άνθρωπος, αφού όχι μόνο κέρδισε ξανά τη ζωή της, αλλά και το σώμα της. Αυτή την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της, την κοινοποίησε στα social media, θέλοντας ενδεχομένως να περάσει και τα μηνύματα και το κακό που προκαλούν τα ναρκωτικά και στην εμφάνιση ακόμα.

«Τώρα είμαι απολύτως καθαρή τόσο από το κρακ, όσο και από την ηρωίνη για τέσσερις μήνες», έγραψε στα social media και ανέβασε φωτογραφίες της από το πώς ήταν πριν και πως έγινε για να ενθαρρύνει και άλλους τοξικομανείς να πράξουν κάτι ανάλογο.

Η κοπέλα συνεχίζει την θεραπεία της σε νοσοκομείο πρόσθεσε: «Νιώθω ελεύθερη- Αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου για να δώσω ελπίδες στους εξαρτημένους» .

Η αλλαγή που έχει συντελεστεί όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει είναι εντυπωσιακή. Από ένα... «ζωντανό- πτώμα», έχει μεταμορφωθεί σε μία πανέμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα.

FOR THOSE WHOM FOLLOW MY JOURNEY/RECOVERY Hey all you wonderful, supportive bunch We are onto day 5. Today,...

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020