Τρεις άντρες πιάστηκαν με κατσαρόλες να μαγειρεύουν κοτόπουλα σε θερμοπίδακα στο Γελοουστόουν (vid)

Gazzetta team
Τρεις άντρες πιάστηκαν με κατσαρόλες να μαγειρεύουν κοτόπουλα σε θερμοπίδακα στο Γελοουστόουν (vid)
Τρεις άντρες από το Άινταχο των ΗΠΑ έγιναν τσακωτοί με κατσαρόλες, να μαγειρεύουν δύο κοτόπουλα στους θερμοπίδακες του εθνικού πάρκου Yellowstone, που φημίζεται για τα γκέιζερ που υπάρχουν εκεί.

Όταν πεινάς, μπορεί να κάνεις τα πάντα. Αλλά αυτό παραπάει.

Τρεις τύποι στην Αμερική, από το Άινταχο, έγιναν τσακωτοί με κατσαρόλες, να μαγειρεύουν δύο κοτόπουλα στους θερμοπίδακες του εθνικού πάρκου Yellowstone!

Σύμφωνα με το Eastidaho News, τον περασμένο Αύγουστο ο δασοφύλακας στην περιοχή δέχθηκε αναφορές για μια ομάδα ανθρώπων, που περπατούσε προς τον θερμοπίδακα Shoshone, κρατώντας κατσαρόλες.

Ο δασοφύλακας έσπευσε επιτόπου και έπαθε την πλάκα του, καθώς ανακάλυψε δύο ολόκληρα κοτόπουλα σε ένα σακί και δύο κατσαρολικά, δίπλα σε ένα γκέιζερ! Οι θερμοπίδακες ονομάζονται και γκέιζερ, από την ονομασία του μεγαλύτερου θερμοπίδακα στην Ισλανδία, που ερμηνεύεται ως «αναβλύζων με ορμή» στην τοπική γλώσσα.

Ένας από τους τρεις άντρες ομολόγησε, λοιπόν, και βρέθηκε ένοχος και για την παραβίαση των περιορισμών προσέγγισης στους θερμοπίδακες.

Θα αναγκαστεί τώρα να πληρώσει πρόστιμο 600 δολαρίων για κάθε παράβαση, ενώ θα είναι σε διετή αναστολή, σύμφωνα πάντα με το Eastidaho News. Φυσικά, σε αυτό το διάστημα θα απαγορεύεται να πλησιάσει στο εθνικό πάρκο.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να μαγειρέψει κοτόπουλα εκεί.

Το 2001, ο παρουσιαστής μιας τηλεοπτική εκπομπή του Σιάτλ έσκαψε μια τρύπα στο πάρκο, για να δείξει πώς η γεωθερμική ενέργεια μπορεί να μαγειρέψει ένα κοτόπουλο.

Ο παρουσιαστής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 δολαρίων και διετή αναστολή για τη διαταραχή των αποθεμάτων ορυκτών του εθνικού πάρκου, αλλά και την είσοδο σε περιοχές με θερμοπίδακες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ