Επιβάτης με μάσκα «Τραμπ» την κατέβασε για να φάει φιστίκια και τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο (vids)

Gazzetta team
Επιβάτης με μάσκα «Τραμπ» την κατέβασε για να φάει φιστίκια και τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο (vids)
Ένας επιβάτης σε πτήση της American Southwest Airlines κατέβασε τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, που έγραφε πάνω «Τραμπ», για να φάει φιστίκια, και τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο!

Ένας άντρας απομακρύνθηκε από πτήση της American Southwest Airlines, αφού κατέβασε τη μάσκα για τον κορονοϊό, που έγραφε πάνω «Τραμπ», για να φάει ένα σνακ πριν την απογείωση.

Το όλο σκηνικό κατέγραψε μία επιβάτης, που καθόταν ακριβώς δίπλα.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρξε ένταση στο αεροσκάφος, καθώς αυτό επρόκειτο να αναχωρήσει από την πύλη του αεροδρομίου.

Τα πλάνα, που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο, δείχνουν έναν αεροσυνοδό να λέει στον επιβάτη να σταματήσει να τρώει φιστίκια και να φορέσει ξανά τη μάσκα του.

«Τι θα κάνεις;», ακούγεται να ρωτάει ο άνδρας στο βίντεο, καθώς το μέλος του πληρώματος τού δείχνει την έξοδο και του ζητά να φύγει από το αεροπλάνο.

«Μπορείτε να μας πείτε την πολιτική που τον εμποδίζει να βγάλει τη μάσκα του ενώ τρώει», ρώτησε η γυναίκα που βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.

Ο αεροσυνοδός δεν απάντησε στην ερώτηση και στη συνέχεια είπε στον άντρα: «Το πλήρωμα δεν θέλει να σας βγάλει έξω».

Λίγες στιγμές αργότερα, ο υποστηρικτής του Τραμπ, που συνεχίζει να τρώει φιστίκια και να μη φορά τη μάσκα του, λέει ότι θα συμμορφωθεί με το αίτημα να φύγει από την πτήση και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά του. Προχωρά προς την έξοδο, καθώς η επιβάτης, που τραβάει το βίντεο, συνεχίζει να... βομβαρδίζει τον αεροσυνοδό με ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική της Southwest, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση.

Δεν είναι σαφές πότε και πού συνέβη το περιστατικό.

Παρ' όλα αυτά, το βίντεο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κατηγορούν την αεροπορική εταιρεία ότι στερείται κοινής λογικής, ενώ άλλοι κάνουν λόγο ρατσισμό και προκατάληψη εναντίον όσων υποστηρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο...