Ενυδρείο στην Αυστραλία επιτρέπει στους επισκέπτες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με κροκόδειλους (vid)

Gazzetta team
Ενυδρείο στην Αυστραλία επιτρέπει στους επισκέπτες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με κροκόδειλους (vid)
Πρόκειται για μια εμπειρία που λίγοι και αρκετά θαρραλέοι τολμούν.

Ενυδρείο στην Αυστραλία επιτρέπει στους επισκέπτες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με κροκόδειλους και μάλιστα το έχουν ονομάσει «Cage of Death».

Το Crocosaurus Cove, στο Ντάργουιν, φιλοξενεί μερικούς από τους μεγαλύτερους κροκόδειλους αλμυρού νερού στην Αυστραλία.

Παράλληλα, δίνει στους γενναίους τουρίστες την ευκαιρία να τους πλησιάσουν.

Όσοι αναζητούν συγκινήσεις μπορούν να ελπίζουν στο «Κλουβί του Θανάτου» όπου θα κατεβούν στο νερό με έναν κροκόδειλο αλμυρού νερού μήκους 5 μέτρων για 15 λεπτά.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ενυδρείου: «Oι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν τον φόβο από πολύ κοντά. Η δραστηριότητα του Cage of Death προσφέρει στους κολυμβητές την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους κροκόδειλους αλμυρού νερού σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον που είναι ασφαλές τόσο για τον κροκόδειλο όσο και για τον επισκέπτη. Η τακτική σίτιση καθ 'όλη τη διάρκεια της εμπειρίας γίνεται με τρόπο που ενθαρρύνει τα φυσικά ένστικτα του κροκόδειλου, δίνοντας στους κολυμβητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την περίφημη δύναμη τους».

Ένας εκπρόσωπος επίσης είπε: «Η εμπειρία του Crocosaurus Cove's Cage of Death είναι η μόνη κατάδυση κροκόδειλου στην Αυστραλία! Αυτός είναι ο ασφαλέστερος και πιο συναρπαστικός τρόπος για να φτάσετε κοντά σε έναν κροκόδειλο αλμυρού νερού εδώ στην περιοχή».