Υπάλληλοι νεκροταφείου ανακάλυψαν στην κηδεία μιας 20χρονης πως τελικά ήταν ζωντανή

Gazzetta team
Υπάλληλοι νεκροταφείου ανακάλυψαν στην κηδεία μιας 20χρονης πως τελικά ήταν ζωντανή
Η κοπέλα είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και θεωρήθηκε νεκρή από τους γιατρούς.

Υπάλληλοι νεκροταφείου ανακάλυψαν σε κηδεία μιας 20χρονης Αμερικανίδας πως ήταν ακόμα ζωντανή.

Συγκεκριμένα είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, της έγινε ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) και στη συνέχεια οι γιατροί είπαν πως ήταν νεκρή.

Η γυναίκα βρέθηκε να μην αναπνέει στο σπίτι της στο Southfield, Michigan, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι διασώστες από το Southfield Fire Department πέρασαν μισή ώρα προσπαθώντας να επαναφέρουν τη γυναίκα, με μια σειρά από τεχνικές διάσωσης αλλά δεν μπορούσαν να τη σώσουν.

Μεταφέρθηκε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κοίταξαν επίσης τα δεδομένα και την κήρυξαν νεκρή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πατρικό της για να γίνει η κηδεία της.

Ωστόσο, το προσωπικό του νεκροταφείου παρατήρησε ότι ήταν ζωντανή και κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο την πήρε πίσω στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το LADbible.

Τη στιγμή εκείνη, ο καρδιακός ρυθμός της ήταν μόλις 80 παλμοί ανά λεπτό.

Η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο σε άγνωστη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Southfield Fire Johnny Menifee είπε ότι οι διασώστες που την είχαν παραλάβει αρχικά έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά η κοπέλα δεν επανερχόταν στην ζωή.

Παράλληλα οι αρμόδιοι πρόσθεσαν: «Λαμβάνοντας υπόψη τις ιατρικές αναγνώσεις και την κατάσταση της ασθενούς, δεν είχε σημάδια ζωής».

Ωστόσο, τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι ορισμένοι από τους αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι είδαν τη γυναίκα να κινείται και να αναπνέει, αλλά τους είπαν ότι ήταν απλώς παρενέργειες του φαρμάκου που της είχε δοθεί.