Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει μια μεγάλη ανακάλυψη στη μάχη κατά του κορονοϊού! (pics)

Gazzetta team
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει μια μεγάλη ανακάλυψη στη μάχη κατά του κορονοϊού! (pics)
Ο Λευκός Οίκος έκανε γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει μια μεγάλη ανακάλυψη σε ό,τι έχει να κάνει με τη θεραπεία για τον κορονοϊό, σε συνέντευξη Τύπου, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής -1 το ξημέρωμα Δευτέρας ώρα Ελλάδας!

Μια μεγάλη ανακάλυψη σε ό,τι έχει να κάνει με τη θεραπεία για τον κορονοϊό θα ανακοινώσει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (23/8) από την Ουάσινγκτον ο Ντόναλντ Τραμπ -στη 1 το ξημέρωμα της Δευτέρας για εμάς στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΕνάνι, με ανάρτησή της στο Twitter, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού προέδρου, κατά την οποία ισχυρίζεται πως θα ανακοινώσει αυτή την ανακάλυψη στη μάχη κατά του «κινέζικου ιού», όπως τον χαρακτηρίζει.

Παρόντες στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο υπουργός Υγείας, Άλεξ Αζάρ και ο επικεφαλής του FDA (Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ), Δρ. Στίβεν Χαν.

Νωρίτερα, πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε προσπάθειες από το εσωτερικό του FDA, προκειμένου να καθυστερήσει η κλινική δοκιμή των εμβολίων για τον κορονοϊό. Όπως λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στόχος των υπευθύνων είναι να «καθυστερήσουν την απάντηση (στον κορονοϊό) για μετά την 3η Νοεμβρίου» και τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...