Κατακραυγή στα social media για influencer που θέλησε να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή σε πισίνα με παιδιά (vid)

Gazzetta team
Κατακραυγή στα social media για influencer που θέλησε να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή σε πισίνα με παιδιά (vid)
Mία επιδειξιομανής influncer προκάλεσε σάλο, φωτογραφιζόμενη σχεδόν γυμνή σε πισίνα γεμάτη παιδιά.

Σάλος προκλήθηκε στα social media από μία επίδοξη influncer που θέλησε να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε πισίνα και ενώ είναι περιτριγυρισμένη από παιδιά.

Σύμφωνα με την Dailymail η επίδοξη influencer που πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ, πόσταρε το επίμαχο βίντεο αυτή την εβδομάδα στο TikTok συγκεντρώνοντας περίπου 400.000 προβολές την ημέρα.

Η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στην πισίνα προσπαθώντας να πάρει την κατάλληλη πόζα για να την τραβήξει βίντεο μία φίλη της, ενώ φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι και αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία όσων την παρακολουθούν.

Στην πισίνα τη στιγμή της καταγραφής του βίντεο βρίσκονται πολλά μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν και βλέπουν τι συμβαίνει, όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς χρήστες των social media.

Οι περισσότεροι σχολιάζουν αρνητικά το ότι επέλεξε να το κάνει μπροστά σε παιδιά ενώ είναι και κάποιοι που ζητούν μέτρα εναντίον της όπως να της απαγορεύεται να πλησιάζει σε απόσταση από σχολεία για το υπόλοιπο της ζωής της.

Πηγή: Reader.gr