«Δεν έχω δει τίποτα πιο όμορφο»: Τουρίστας φωτογράφισε εξαιρετικά σπάνια μαύρη λεοπάρδαλη (pics)

Gazzetta team
«Δεν έχω δει τίποτα πιο όμορφο»: Τουρίστας φωτογράφισε εξαιρετικά σπάνια μαύρη λεοπάρδαλη (pics)
Αξέχαστη εμπειρία για έναν φοιτητή στην Ινδία, που εντόπισε και φωτογράφισε μια εξαιρετικά σπάνια μαύρη λεοπάρδαλη, στο πρώτο του, μάλιστα, σαφάρι!

Ένας φοιτητής μηχανικής στην Ινδία έβγαλε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες, μιας εξαιρετικά σπάνιας μαύρης λεοπάρδαλης, στο πρώτο του σαφάρι!

Ο Abhishek Pangis, από την πόλη Pune στην πολιτεία της Δυτικής Μαχαράστρα, βρισκόταν σε διήμερο ταξίδι για σαφάρι με τους γονείς του στο Εθνικό Πάρκο Tadoba της χώρας.

Η πρώτη μέρα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά τη δεύτερη μέρα, ο Abhishek, έζησε κάτι το ανεπανάληπτο, αφού ήρθε σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τη μαγευτική μαύρη λεοπάρδαλη, στην οποία έμεινε πολύ κοντά για 40 ολόκληρα λεπτά, βγάζοντας μοναδικές φωτογραφίες!

Ο νεαρός σάστισε, μάλιστα, από το θέαμα και στα πρώτα 10 λεπτά της συνάντησής τους... ξέχασε να τραβήξει φωτογραφίες! Τελικά, και ενώ για καλή του τύχη το σπάνιο αιλουροειδές δεν έφυγε, ο Abhishek άρχισε να φωτογραφίζει το εκπληκτικό ζώο.

«Έμεινα να κοιτάω το κενό όταν την είδα. Δεν έχω δει τίποτα τίποτα τόσο όμορφο, ήμουν εντελώς αναισθητοποιημένος. Απέκτησα τις αισθήσεις μου μετά από 10 λεπτά και τότε άρχισα να τραβάω φωτογραφίες. Συνήθως οι άνθρωποι βλέπουν αυτήν τη σπάνια λεοπάρδαλη για δύο ή τρία λεπτά, αλλά εγώ ήμουν πολύ τυχερός, αφού ήμουν κοντά της για 40 λεπτά. Την είδα να πίνει νερό από μια λίμνη, να σηματοδοτεί την περιοχή της και να κυνηγάει πιθήκους. Ήταν μια τρομερή εμπειρία», είπε ο φοιτητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...