Απίστευτη διάσωση παιδιών από φλεγόμενο κτίριο: Πήδηξαν από τον 3ο όροφο πάνω σε περαστικούς! (vids)

Gazzetta team
Απίστευτη διάσωση παιδιών από φλεγόμενο κτίριο: Πήδηξαν από τον 3ο όροφο πάνω σε περαστικούς! (vids)
Κόβει την ανάσα βίντεο από τη Γαλλία, που δείχνει δύο παιδιά, 10 και 3 ετών, να πηδάνε από διαμέρισμα στον 3ο όροφο, καθώς είχε τυλιχτεί στις φλόγες!

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την πόλη Γκρενόμπλ.

Δύο παιδιά, 10 και 3 ετών όπως αποδείχτηκε, αναγκάστηκαν να πηδήξουν από ύψος 12 μέτρων, καθώς το διαμέρισμά τους στον 3ο όροφο είχε τυλιχτεί στις φλόγες!

Τα δύο παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι, καθώς οι γονείς τους, φεύγοντας, τα κλείδωσαν μέσα.

Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με τα παιδιά να εγκλωβίζονται και να βγαίνουν στο μπαλκόνι, φωνάζοντας για βοήθεια. Άμεσα περαστικοί βρέθηκαν κάτω από το μπαλκόνι και εκεί εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Το 10χρονο παιδί βοήθησε το μικρότερο αδερφάκι του να πηδήξει, σπρώχνοντάς το στο κενό, για να καταλήξει, όμως, στα χέρια των περαστικών, και στη συνέχεια πήδηξε και αυτό, για να προσγειωθεί και αυτό στην αγκαλιά τους.

Ένας από τους διασώστες τους, μάλιστα, ο 25χρονος φοιτητής Αθουμάνι Γουάλιντ, έσπασε το δεξί του χέρι από τη δύναμη με την οποία το ένα από τα παιδιά έπεσε πάνω του, αλλά δεν τον νοιάζει. Όπως δήλωσε «σώσαμε ζωές, αυτό έχει σημασία». Και πρόσθεσε: «Είδα τα δύο παιδιά να ουρλιάζουν. Ήταν στο παράθυρο, στον τρίτο όροφο. Υπήρχε πολύς καπνός, φλόγες, εκρήξεις, ακόμη και μέσα στο κτίριο. Τα παιδιά ήταν φοβισμένα, έκλαιγαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...