Σπίτι μέσα σε σπίτι: Βρήκε «τρομακτικό» κρυμμένο διαμέρισμα μέσα στην σοφίτα του (pic)

Gazzetta team
Σπίτι μέσα σε σπίτι: Βρήκε «τρομακτικό» κρυμμένο διαμέρισμα μέσα στην σοφίτα του (pic)
Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τι ήταν κρυμμένο εκεί.

Ένας άντρας έμεινε έκπληκτος αφού ανακάλυψε ένα ολόκληρο σπίτι κρυμμένο στη σοφίτα του. Ο άγνωστος ιδιοκτήτης του ακινήτου μοιράστηκε φωτογραφίες της κρυμμένης κατοικίας στο Reddit τη Δευτέρα, λίγο μετά την παράξενη ανακάλυψη.

There's a house in my attic... from r/interestingasfuck

Ο άντρας που αναφέρεται ως Griff δεν αποκάλυψε την τοποθεσία του σπιτιού του, αλλά είπε ότι δεν είχε ιδέα για το τι κρυβόταν στη σοφίτα του έως ότου μπήκε μέσα σε μια τρύπα.

Οι τρομακτικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων δείχνουν το σπίτι που στεγάζεται στην οροφή, με μπάνιο, ταπετσαρία λουλουδιών και πλήρως λειτουργικά παράθυρα.

Ο κ. Griff δημοσίευσε επίσης μια εξωτερική εικόνα της κατοικίας του, ώστε οι χρήστες του Reddit να καταλάβουν πώς ένα σπίτι μπορούσε να χωρέσει στη σοφίτα του.

H ιστορία του ακινήτου

Όπως εξήγησε το αρχικό κτίριο στο ακίνητο είχε δύο ορόφους.

Ο κάτω όροφος λειτουργούσε ως κατάστημα, και οι ιδιοκτήτες έμεναν στον πάνω.

Αργότερα μετατράπηκε σε εκκλησία και οι οικοδόμοι αποφάσισαν να αφήσουν τον δεύτερο όροφο όπως ήταν και απλά να χτίσουν γύρω της.

«Όταν μετατράπηκε σε εκκλησία, ο δεύτερος όροφος σφραγίστηκε και προστέθηκαν τοίχοι στο ισόγειο, με μια μεγάλη σοφίτα χτισμένη γύρω από τον δεύτερο όροφο», εξήγησε.

Η εξωτερική φωτογραφία της ιδιοκτησίας του κ. Griff δεν προϊδεάζει για το τι θα μπορούσε να υπάρχει στην οροφή του.

Αυτή η ανακάλυψη έχει ενθουσιάσει αλλά και τρομοκρατήσει τους χρήστες του Reddit.