Slogun:Ο Σλούκας βρήκε μια μπασκέτα μέσα στα αποδυτήρια κι έβαλε κι εκεί μερικούς πόντους

FOLLOW US

Slogun:Ο Σλούκας βρήκε μια μπασκέτα μέσα στα αποδυτήρια κι έβαλε κι εκεί μερικούς πόντους
BWIN stripe gif

Φιλαράκια: Τον Αύγουστο ξεκινούν τα γυρίσματα

Gazzetta team
Φιλαράκια: Τον Αύγουστο ξεκινούν τα γυρίσματα
Η Kauffman σε συνέντευξή της στο thewrap, μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της σειράς, με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

Η γνωστή αμερικανική σειρά Φιλαράκια, ξεκινάει στα τέλη του καλοκαιριού τα γυρίσματα του σπέσιαλ «reunion» επεισοδίου της.

Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς, επιβεβαίωσε ότι αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό», δήλωσε η Kauffman για την επανένωση.

Το επεισόδιο αυτό θα περιλαμβάνει τα αρχικά μέλη του καστ Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow , David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc.

Ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το πλάνο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής.

«Αν όλα είναι στη θέση τους, ισχύσουν όλα τα πρωτόκολλα και μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή παράσταση, θα το γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα με τέλη Αυγούστου», είπε.

Το σπέσιαλ επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις 27 Μαΐου στο κανάλι της HBO Max, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια των παραγωγών.

Πηγή: Reader.gr