Οι «Hells Angels» έριξαν βαν σε πλήθος και επιτέθηκαν με μαχαίρι

Gazzetta team
Οι «Hells Angels» έριξαν βαν σε πλήθος και επιτέθηκαν με μαχαίρι
Με βάση τους υπολογισμούς της αστυνομίας, ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών, προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ατόμων στο Μόναχο, καθώς ένα βαν έπεσε στο πλήθος.

Η γερμανική αστυνομία θεωρεί ότι αυτοί που προκάλεσαν το επεισόδιο είναι οι μοτοσικλετιστές του κλαμπ «Hells Angels». Ακολούθως και αφού έριξαν το βαν στο πλήθος, βγήκαν από αυτό έξι άτομα και με μαχαίρι επιτέθηκαν στον κόσμο και ακολούθως διέφυγαν και παραμένουν ασύλληπτοι.

Αυτοί που δέχθηκαν την επίθεση, πάντα κατά τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ήταν μία άλλη «ομάδα» και ενδεχομένως πράξη να ήταν εκδίκηση από μέλη των «Hells Angels».

Μάλιστα σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Μονάχου τόνισε πως: «Από τις προκαταρκτικές ανακρίσεις προκύπτει προϋπάρχουσα σχέση μεταξύ των επιτιθέμενων και των τραυματιών, η οποία υποδεικνύει διασύνδεση με τον κύκλο των συγκεκριμένων ‘Rocker’ αναβατών».

Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν είπε ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, ενώ τόνισε ότι «έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά βάναυση αντιπαράθεση γνωστών στην αστυνομία ομάδων».